Glazeniersbedrijf

Heeft u specifieke ideeën inzake het realiseren van glas-in-lood objecten in huis of bedrijfspand dan bent u bij Atelier Estrella aan het juiste adres!

Als glazeniersbedrijf voeren wij de opdrachten uit in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor een degelijke uitvoering van de ontwerpen en voor een technisch verantwoord product.

Glasschade?
Glazeniersbedrijf Estrella heeft een zeer groot assortiment met vrijwel alle soorten glas!

Wij herstellen dagelijks glasschade en hebben dan ook veel ervaring met het snel en vakkundig herstellen van uw glas. In geval van schade aan uw glas-in-lood , glas-in-koper of brandschilderwerk kunt u altijd beroep op ons doen. Wij bespreken dan het stappenplan en samen met uw verzekeringsmaatschappij kunnen we een opzet maken voor een plan voor herstel en de uitvoering in de praktijk.

Schade aan geblazen glas kunnen wij uitsluitend herstellen middels UV-verlijming als alle delen aanwezig zijn.

Wat dacht u van glas-in-lood in isolatieglas?
U wilt de uitstraling en sfeer van glas-in-lood maar wel het comfort van een goede isolatie om er warm bij te zitten? Glas-in-lood in isolatieglas is dan de juiste keuze. Natuurlijk vergt dit bij bestaande glas-in-lood objecten wel wat voor aanpassingen maar het resultaat mag er dan wel zijn.

Het inbouwen van glas-in-lood in isolatieglas wordt al sinds 2001 door onszelf uitgevoerd. De panelen worden hierbij geplaatst tussen twee ruiten. Deze mogelijkheid bestaat voor zowel nieuwe als bestaande objecten. Zo wordt samen met u of in samenwerking met uw bouwfirma het formaat en de glasdikte bepaald. Wij zijn in staat om isolatieglas te maken variërend binnen een dikte van 21 tot 24 mm. Combinaties met gelaagd, monumenten, geluids- en/of kogelwerend glas zijn desgewenst ook mogelijk.

Natuurlijk zijn er voor- en nadelen verbonden aan het inbouwen in isolatieglas.

Voordelen:

– Isolerende werking van temperatuur en geluid.
– U conserveert het paneel, waardoor het minder snel verouderd.
– Het paneel is gemakkelijk schoon te houden.
– U kunt het lood donker aangeleverd krijgen waardoor het geheel een ouder aanzien krijgt.
– U kunt een bestaand glas-in-lood paneel laten inbouwen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Nadelen:
– Als nadeel wordt vaak gezien de spiegeling aan de buitenzijde en (soms) van binnen.
– Het directe contact met de structuur gaat gedeeltelijk verloren.
– De sponningen moeten vaak worden aangepast voor isolatieglas.

 

Informeert u eens naar de mogelijkheden.